<body>

26.08.2013.

"I sad? Sad aplauz za mene. Uspjela sam biti najjača, u inat njemu, u inat svima. Svima koji su mislili da neću uspjeti. Vidi me, druže, sijam. A on? On me napokon treba."

"Neće ona večno gaziti svoje puteve da bi pošla tvojima. Neće te večno zvati u sitne sate kada joj zafališ više nego ikada. Neće ti se više radovati kada joj se pojaviš na vratima da bi se uverio da još uvek možeš da je imaš. Neće ti više praštati sve suze koje si izmamio, neće još dugo gaziti svoj ponos samo da bi joj se ti vratio. Neće zauvek verovati da sa vama još nije kraj niti da si ti najbolja stvar koja joj se desila. Postaće joj svejedno... Okrenuće novu stranicu, naći će nekoga ko će znati da je ceni, nekoga ko je neće tako olako pustiti, pa joj se iznova vraćati. Umoriće se od nadanja i koračanja tvojim koracima, shvatiće već jednom da si obično đubre. Onda ćeš je videti, sa najlepšim osmehom na licu i sjajem u očima, ali ni taj osmeh, ni taj sjaj neće biti zbog tebe. Već zbog nekoga ko će ići pored nje držeći je za ruku. Videćeš je, a onda ćeš shvatiti koga si pustio da ode. Poželećeš se vratiti, ali nje više neće biti tu za tebe. Shvatićeš koliko te je volela, shvatićeš da je jedina bila tu kada je bilo najteže. Do tada, pogledaj nekad kroz prozor, i ne začudi se ako ugledaš njene smeđe lokne preko puta..."Najbolja vrsta ljubavi je ona koja probudi dušu,tjera nas da tražimo više,zapali vatru i srce a umu pruži mir. To si mi dala,a ja se nadam da ću ti to moći pružiti zauvijek .''Na kraju krajeva ja bih sreću ipak ulovio,samo da mi je znati šta je zapravo ona..

"Sa kvalitetima koje mačka posjeduje kao što su lična higijena,privrženost,strpljivost,ponos i hrabrost,pitam vas-koliko nas bi moglo postati mačka?"


''Žena nije nikakva misterija..barem ne drugoj ženi.

"Jednom sam poznavao ženu koja je LJUBAV voljela zamišljati kao nepokolebljivog psa,psa koji će uvijek trčati za štapom kad mu ga bacite i vratiti se s ušima koje klamparaju uokolo.Potpuno odan,potpuno bezuvjetan.

Ja sam se smijao jer čak sam i ja znao da ljubav nije takva.
Ljubav je nešto krhko što treba maziti i paziti.Ljubav nije izdržljiva i ljubav nije nepopustljiva.Ljubav se može slomiti pod nekoliko grubih riječi ili odbaciti sa šačicom nepromišljenih postupaka.

Ljubav uopće nije nepokolebljiv pas;ljubav je više slična patuljastom mišolikom lemuru.Da,ljubav je upravo takva:sićušni,živčani primat čije su oči neprestano izbečene od straha."

Credits

Counter: 74893

Prilagodila: HoneeyBee