<body>

29.08.2013.

''Niko nikada nece saznati koliko se zelje i borbe krije iza naseg nepozdravljanja kad se mimoilazimo.''

"I svaki put kad je povrijediš, nekoliko dana će te izbjegavati, a poslije toga će te voljeti još više, još jače. Nažalost, to ti je žena."

29.08.2013.

''Ne očekuj da ti odgovorim na poruku. Ne očekuj da te pozdravim. Ne očekuj da ti se bacim u zagrljaj i kažem da mi nedostaješ. Mogao si to imati, ali nisi htio. Nikakav problem, dragi sjeti se da sam si izabrao.

''Baš ti lijepo stoji da budeš samo uspomena.'Najbolja vrsta ljubavi je ona koja probudi dušu,tjera nas da tražimo više,zapali vatru i srce a umu pruži mir. To si mi dala,a ja se nadam da ću ti to moći pružiti zauvijek .''Na kraju krajeva ja bih sreću ipak ulovio,samo da mi je znati šta je zapravo ona..

"Sa kvalitetima koje mačka posjeduje kao što su lična higijena,privrženost,strpljivost,ponos i hrabrost,pitam vas-koliko nas bi moglo postati mačka?"


''Žena nije nikakva misterija..barem ne drugoj ženi.

"Jednom sam poznavao ženu koja je LJUBAV voljela zamišljati kao nepokolebljivog psa,psa koji će uvijek trčati za štapom kad mu ga bacite i vratiti se s ušima koje klamparaju uokolo.Potpuno odan,potpuno bezuvjetan.

Ja sam se smijao jer čak sam i ja znao da ljubav nije takva.
Ljubav je nešto krhko što treba maziti i paziti.Ljubav nije izdržljiva i ljubav nije nepopustljiva.Ljubav se može slomiti pod nekoliko grubih riječi ili odbaciti sa šačicom nepromišljenih postupaka.

Ljubav uopće nije nepokolebljiv pas;ljubav je više slična patuljastom mišolikom lemuru.Da,ljubav je upravo takva:sićušni,živčani primat čije su oči neprestano izbečene od straha."

Credits

Counter: 75396

Prilagodila: HoneeyBee