<body>

04.09.2013.

Vjerujte, nema gore kazne od one kad se osjetiš neispunjeno onda kad imaš apsolutno sve uslove da budeš potpuno sretan.

Sinoć si mili bio ispred mene, želio da opet uđeš u moj život. Da nastavimo našu priču, ali zar ti vidiš nas opet skupa, zar je moguće zaboraviti onaj dan kada si me ostavio u najgorem mogućem trenutku? Zar misliš da možeš samo tako otići i vratiti se kada poželiš? Očito da si do sada mislio da je tako, ali nažalost ubio si onu naivnu djevojčicu u meni, više ti ne vjerujem . Naša priča je ispisana, zadnje poglavnje je napisano, ne vrijedi pisati drugi dio kada će imati isti kraj kao i prvi. Žao mi je mili ali odavno ja nemam razlog da budem sretna, da nekome donosim srecu i da sanjamo snove. Jednostavno je ne vjerujem u priče da sve traje zauvijek, ne vjerujem više ni u tebe ni u nas. The end.Najbolja vrsta ljubavi je ona koja probudi dušu,tjera nas da tražimo više,zapali vatru i srce a umu pruži mir. To si mi dala,a ja se nadam da ću ti to moći pružiti zauvijek .''Na kraju krajeva ja bih sreću ipak ulovio,samo da mi je znati šta je zapravo ona..

"Sa kvalitetima koje mačka posjeduje kao što su lična higijena,privrženost,strpljivost,ponos i hrabrost,pitam vas-koliko nas bi moglo postati mačka?"


''Žena nije nikakva misterija..barem ne drugoj ženi.

"Jednom sam poznavao ženu koja je LJUBAV voljela zamišljati kao nepokolebljivog psa,psa koji će uvijek trčati za štapom kad mu ga bacite i vratiti se s ušima koje klamparaju uokolo.Potpuno odan,potpuno bezuvjetan.

Ja sam se smijao jer čak sam i ja znao da ljubav nije takva.
Ljubav je nešto krhko što treba maziti i paziti.Ljubav nije izdržljiva i ljubav nije nepopustljiva.Ljubav se može slomiti pod nekoliko grubih riječi ili odbaciti sa šačicom nepromišljenih postupaka.

Ljubav uopće nije nepokolebljiv pas;ljubav je više slična patuljastom mišolikom lemuru.Da,ljubav je upravo takva:sićušni,živčani primat čije su oči neprestano izbečene od straha."

Credits

Counter: 74893

Prilagodila: HoneeyBee