<body>

13.09.2013.

Još samo čašu i ja ću moći da svake usne ljubim k'o tvoje..

Od mene više nećeš čuti ni riječ. Ostavljam te da budeš sretan. Iako kažu da se treba za ljubav boriti, ja više ne mogu. Ljubav me odnijela na dno. Ostavio si mi toliko ožiljaka, a na tebi se vidi nakon svega samo osmijeh. Ne znam što znači i ne želim znati. Ostavljam te da te neka druga usreći, zavoli barem upola kao ja, jer ni jedna te neće voljeti kao ja. Od sada, šutim kao ti. Samo mi još obećaj da ćeš biti sretan i da me nećeš tražiti više nikada!Najbolja vrsta ljubavi je ona koja probudi dušu,tjera nas da tražimo više,zapali vatru i srce a umu pruži mir. To si mi dala,a ja se nadam da ću ti to moći pružiti zauvijek .''Na kraju krajeva ja bih sreću ipak ulovio,samo da mi je znati šta je zapravo ona..

"Sa kvalitetima koje mačka posjeduje kao što su lična higijena,privrženost,strpljivost,ponos i hrabrost,pitam vas-koliko nas bi moglo postati mačka?"


''Žena nije nikakva misterija..barem ne drugoj ženi.

"Jednom sam poznavao ženu koja je LJUBAV voljela zamišljati kao nepokolebljivog psa,psa koji će uvijek trčati za štapom kad mu ga bacite i vratiti se s ušima koje klamparaju uokolo.Potpuno odan,potpuno bezuvjetan.

Ja sam se smijao jer čak sam i ja znao da ljubav nije takva.
Ljubav je nešto krhko što treba maziti i paziti.Ljubav nije izdržljiva i ljubav nije nepopustljiva.Ljubav se može slomiti pod nekoliko grubih riječi ili odbaciti sa šačicom nepromišljenih postupaka.

Ljubav uopće nije nepokolebljiv pas;ljubav je više slična patuljastom mišolikom lemuru.Da,ljubav je upravo takva:sićušni,živčani primat čije su oči neprestano izbečene od straha."

Credits

Counter: 74877

Prilagodila: HoneeyBee