<body>

22.09.2013.

Zabiju ti nož u leđa,a već sutradan dolete tebi ponovo. Ne vraćajte se! Niste vi ljudi,nema riječi koja bi vas opisala. Samo idite..što dalje od mene.

Nekada si bio samo prolaznik , kasnje postao dobar prijatelj , kasnje još bolji ,a na kraju ipak samo dođe kraj. Pa druže, voljela sam te, a ti rekao da ne ide nikako. Bit ću ja tu , ne brini se ali kada dođeš dati ću ti saznanja da više nisam tu zbog tebe. I sve suze , sva patnja i bol, sve bilo je zbog tebe. I nisam izgubila ja, izgubio si ti. Ako se budeš pitao kako to , reci cu ti :''Onaj ko dobije priliku koju si ti dobio , pobjednik je ,jedino ako taj netko nije dovoljno jak da je prihvati.''Najbolja vrsta ljubavi je ona koja probudi dušu,tjera nas da tražimo više,zapali vatru i srce a umu pruži mir. To si mi dala,a ja se nadam da ću ti to moći pružiti zauvijek .''Na kraju krajeva ja bih sreću ipak ulovio,samo da mi je znati šta je zapravo ona..

"Sa kvalitetima koje mačka posjeduje kao što su lična higijena,privrženost,strpljivost,ponos i hrabrost,pitam vas-koliko nas bi moglo postati mačka?"


''Žena nije nikakva misterija..barem ne drugoj ženi.

"Jednom sam poznavao ženu koja je LJUBAV voljela zamišljati kao nepokolebljivog psa,psa koji će uvijek trčati za štapom kad mu ga bacite i vratiti se s ušima koje klamparaju uokolo.Potpuno odan,potpuno bezuvjetan.

Ja sam se smijao jer čak sam i ja znao da ljubav nije takva.
Ljubav je nešto krhko što treba maziti i paziti.Ljubav nije izdržljiva i ljubav nije nepopustljiva.Ljubav se može slomiti pod nekoliko grubih riječi ili odbaciti sa šačicom nepromišljenih postupaka.

Ljubav uopće nije nepokolebljiv pas;ljubav je više slična patuljastom mišolikom lemuru.Da,ljubav je upravo takva:sićušni,živčani primat čije su oči neprestano izbečene od straha."

Credits

Counter: 75396

Prilagodila: HoneeyBee