<body>

24.09.2013.

Ako su dvije osobe sretne zajedno, onda ih ostavi na miru. Ne kvari tu vezu i njihovu sreću.

Najgore je kada se zaljubiš u osobu u koju nisi smio, kada se upustiš unešto što svi osuđuju a ustvari samo ti znaš kako je kada si s tom osobom, kako je kada te on zagrli i poljubi i ne da nikome na tebe. Kada je njegov osmijeh dovoljan da ti dan bude savršen i da budeš cijeli dan savršeno raspoložena. Kada je susret s njim dovoljan da ti niko ne može skinuti osmijeh s lica narednih par dana. A ljudi, ljudi osuđuju i nas i našu ljubav smatraju me največom izdajicom ali niko ne shvaća kako se ja osjećam i da jednostavno ne mogu ovo prekinuti . VOlim moj i njegov odnos , volim kada me zagrli i kaže da niko neće ovo spriječiti da ću uvijek biti njegova i da će on uvijek biti moj.. Samo moj..Najbolja vrsta ljubavi je ona koja probudi dušu,tjera nas da tražimo više,zapali vatru i srce a umu pruži mir. To si mi dala,a ja se nadam da ću ti to moći pružiti zauvijek .''Na kraju krajeva ja bih sreću ipak ulovio,samo da mi je znati šta je zapravo ona..

"Sa kvalitetima koje mačka posjeduje kao što su lična higijena,privrženost,strpljivost,ponos i hrabrost,pitam vas-koliko nas bi moglo postati mačka?"


''Žena nije nikakva misterija..barem ne drugoj ženi.

"Jednom sam poznavao ženu koja je LJUBAV voljela zamišljati kao nepokolebljivog psa,psa koji će uvijek trčati za štapom kad mu ga bacite i vratiti se s ušima koje klamparaju uokolo.Potpuno odan,potpuno bezuvjetan.

Ja sam se smijao jer čak sam i ja znao da ljubav nije takva.
Ljubav je nešto krhko što treba maziti i paziti.Ljubav nije izdržljiva i ljubav nije nepopustljiva.Ljubav se može slomiti pod nekoliko grubih riječi ili odbaciti sa šačicom nepromišljenih postupaka.

Ljubav uopće nije nepokolebljiv pas;ljubav je više slična patuljastom mišolikom lemuru.Da,ljubav je upravo takva:sićušni,živčani primat čije su oči neprestano izbečene od straha."

Credits

Counter: 74893

Prilagodila: HoneeyBee