<body>

10.11.2013.

" Meni dovoljno, što sam bar one noći, u tvom raju bila anđeo ... "

"Ne razumijem što se toliko čudiš što te ne trebam više. Jesi li ikada bio tu kad sam plakala? Jesi li ikada bio tu da mi čestitaš na nekom uspjehu? Jesi li bio tu da mi u najgorem trenutku kažeš da će sve biti ok? Jesi li bio tu da me voliš? Odgovor na ova i još milion pitanja je - nisi. Pa šta hoćeš?! Idi sad! Ovu cigaretu što držim u ruci trebam više nego tebe. Idi, kad ti kažem! Budi nekome drugom potreban i ostavi ga da čezne za tobom! Meni to više nećeš raditi."Najbolja vrsta ljubavi je ona koja probudi dušu,tjera nas da tražimo više,zapali vatru i srce a umu pruži mir. To si mi dala,a ja se nadam da ću ti to moći pružiti zauvijek .''Na kraju krajeva ja bih sreću ipak ulovio,samo da mi je znati šta je zapravo ona..

"Sa kvalitetima koje mačka posjeduje kao što su lična higijena,privrženost,strpljivost,ponos i hrabrost,pitam vas-koliko nas bi moglo postati mačka?"


''Žena nije nikakva misterija..barem ne drugoj ženi.

"Jednom sam poznavao ženu koja je LJUBAV voljela zamišljati kao nepokolebljivog psa,psa koji će uvijek trčati za štapom kad mu ga bacite i vratiti se s ušima koje klamparaju uokolo.Potpuno odan,potpuno bezuvjetan.

Ja sam se smijao jer čak sam i ja znao da ljubav nije takva.
Ljubav je nešto krhko što treba maziti i paziti.Ljubav nije izdržljiva i ljubav nije nepopustljiva.Ljubav se može slomiti pod nekoliko grubih riječi ili odbaciti sa šačicom nepromišljenih postupaka.

Ljubav uopće nije nepokolebljiv pas;ljubav je više slična patuljastom mišolikom lemuru.Da,ljubav je upravo takva:sićušni,živčani primat čije su oči neprestano izbečene od straha."

Credits

Counter: 74893

Prilagodila: HoneeyBee