<body>

19.02.2014.

Ona te ne treba više. Ne nedostaješ joj sad. Trebao si se brinuti za nju onda kad si joj bio najpotrebniji ..

Kako si? -Dobro sam, hvala na pitanju, ukoliko uopšte želiš da znaš. Bila bih još bolje kada me ne bi nakon svakog životnog pada upitao kako sam. Treba mi samo da me ostaviš na miru, ako je to ikako moguće. Ništa više. Ali, ipak, hvala na pitanju, takvu vrstu ljudskosti još nisam srela. A trebala mi je. Bila sam ljuta, jer ni sama nisam znala kako sam, ali istovremeno mi se neka milina razlivala dušom. Još uvek je nekome stalo do toga kako sam ja. Čim mi se javljaš posle toliko toga, ne možeš da me zaboraviš. Stalo ti je, iako nećeš priznati. Razočarao si ti mene puno puta, ali i nasmejao puno više. Ja tebe nikada neću moći mrzeti. Sada sam samo hladna prema tebi. Pravim se da mi je svejedno. Ne želim ti dati više do znanja da mi i dalje značiš. Više ne. Previše puta su se iste stvari dogodile među nama. Samo želim da znaš da te ne mrzim, to ne bih mogla, NIKAD. Za mene ćeš uvek biti posebna osoba sa kojom imam i loše ali i jako lepe uspomene. Ja sam sa tobom završila sada je samo ostalo da to konačno i prihvatim ..Najbolja vrsta ljubavi je ona koja probudi dušu,tjera nas da tražimo više,zapali vatru i srce a umu pruži mir. To si mi dala,a ja se nadam da ću ti to moći pružiti zauvijek .''Na kraju krajeva ja bih sreću ipak ulovio,samo da mi je znati šta je zapravo ona..

"Sa kvalitetima koje mačka posjeduje kao što su lična higijena,privrženost,strpljivost,ponos i hrabrost,pitam vas-koliko nas bi moglo postati mačka?"


''Žena nije nikakva misterija..barem ne drugoj ženi.

"Jednom sam poznavao ženu koja je LJUBAV voljela zamišljati kao nepokolebljivog psa,psa koji će uvijek trčati za štapom kad mu ga bacite i vratiti se s ušima koje klamparaju uokolo.Potpuno odan,potpuno bezuvjetan.

Ja sam se smijao jer čak sam i ja znao da ljubav nije takva.
Ljubav je nešto krhko što treba maziti i paziti.Ljubav nije izdržljiva i ljubav nije nepopustljiva.Ljubav se može slomiti pod nekoliko grubih riječi ili odbaciti sa šačicom nepromišljenih postupaka.

Ljubav uopće nije nepokolebljiv pas;ljubav je više slična patuljastom mišolikom lemuru.Da,ljubav je upravo takva:sićušni,živčani primat čije su oči neprestano izbečene od straha."

Credits

Counter: 75396

Prilagodila: HoneeyBee