<body>

27.04.2014.

Sjecam se ja naših prvih pogleda, osmijeha i dodira ..

Kada smo prekinuli ispočetka sam bila puna želje za osvetom, sad sam ravnodusna. Najveća osveta će mu biti ta što cu ga ignorisati, ignorisati sve ono sto smo bili , sto smo imali. Jednostavno je, nastavljam ziviti onaj zivot koji sam zivjela prije nego sto sam njega upoznala. jutros ga vidim, prolazi gradom auto mu slupano naprijed, eto dokaz da bog vraca necije suze , nadje nacin. ali opet zao mi ga je, necu ga proklinjati ni bilo sta slicno vrijeme ce uciniti svoje.Najbolja vrsta ljubavi je ona koja probudi dušu,tjera nas da tražimo više,zapali vatru i srce a umu pruži mir. To si mi dala,a ja se nadam da ću ti to moći pružiti zauvijek .''Na kraju krajeva ja bih sreću ipak ulovio,samo da mi je znati šta je zapravo ona..

"Sa kvalitetima koje mačka posjeduje kao što su lična higijena,privrženost,strpljivost,ponos i hrabrost,pitam vas-koliko nas bi moglo postati mačka?"


''Žena nije nikakva misterija..barem ne drugoj ženi.

"Jednom sam poznavao ženu koja je LJUBAV voljela zamišljati kao nepokolebljivog psa,psa koji će uvijek trčati za štapom kad mu ga bacite i vratiti se s ušima koje klamparaju uokolo.Potpuno odan,potpuno bezuvjetan.

Ja sam se smijao jer čak sam i ja znao da ljubav nije takva.
Ljubav je nešto krhko što treba maziti i paziti.Ljubav nije izdržljiva i ljubav nije nepopustljiva.Ljubav se može slomiti pod nekoliko grubih riječi ili odbaciti sa šačicom nepromišljenih postupaka.

Ljubav uopće nije nepokolebljiv pas;ljubav je više slična patuljastom mišolikom lemuru.Da,ljubav je upravo takva:sićušni,živčani primat čije su oči neprestano izbečene od straha."

Credits

Counter: 74893

Prilagodila: HoneeyBee