<body>

16.10.2014.

Ova daljina koja nas dijeli i nije važna. Jer znam, na kraju ćemo oboje biti sretni, u najjačem zagrljaju koji će nas vezati zauvijek.

Ovo je samo test ponavljam od noci kada sam saznala da odlazis, kada sam saznala da moje ruke nece dotaknuti tvoje prokletih 3 mjeseca, svaki put kada ostanem sama mislim na nas, na tebe i na to da ces mi doci, da ce sve biti kao prije ali mi necemo biti isti, mi cemo se vise voljeti , vise cemo vjerovati jedno u drugo bas kao sto smo i obecali. mi cemo pregaziti prokletu daljinu necemo dozvoliti njoj da ona pregazi nas. volim te i uvijek cu te voljeti..Najbolja vrsta ljubavi je ona koja probudi dušu,tjera nas da tražimo više,zapali vatru i srce a umu pruži mir. To si mi dala,a ja se nadam da ću ti to moći pružiti zauvijek .''Na kraju krajeva ja bih sreću ipak ulovio,samo da mi je znati šta je zapravo ona..

"Sa kvalitetima koje mačka posjeduje kao što su lična higijena,privrženost,strpljivost,ponos i hrabrost,pitam vas-koliko nas bi moglo postati mačka?"


''Žena nije nikakva misterija..barem ne drugoj ženi.

"Jednom sam poznavao ženu koja je LJUBAV voljela zamišljati kao nepokolebljivog psa,psa koji će uvijek trčati za štapom kad mu ga bacite i vratiti se s ušima koje klamparaju uokolo.Potpuno odan,potpuno bezuvjetan.

Ja sam se smijao jer čak sam i ja znao da ljubav nije takva.
Ljubav je nešto krhko što treba maziti i paziti.Ljubav nije izdržljiva i ljubav nije nepopustljiva.Ljubav se može slomiti pod nekoliko grubih riječi ili odbaciti sa šačicom nepromišljenih postupaka.

Ljubav uopće nije nepokolebljiv pas;ljubav je više slična patuljastom mišolikom lemuru.Da,ljubav je upravo takva:sićušni,živčani primat čije su oči neprestano izbečene od straha."

Credits

Counter: 75395

Prilagodila: HoneeyBee